Szórakozás

Egy francia turista nagyon szeretné visszakapni elvesztett fényképezőgépét, ami topless fotóival van tele

A gép valahol Skóciában várja, hogy valaki megtalálja.

Nagyon szeretné visszakapni fényképezőgépét egy 26 éves francia turista, aki a gépen skóciai utazása utolsó napján hagyta el – jelentette a brit sajtó. Lily Mika a Daily Mailnek elmondta, nem a gép a fontos a számára, hanem az azon lévő fényképek.

A gép ugyanis teli van a 26 éves nőről készült félmeztelen fényképekkel, amelyeket a világ több országában készített róla barátja.

Mika elmondta, a művészi igényességgel készült fotókat nem magamutogatásnak szánta. Azok egy művészi projekt számára készültek. A nő ugyanis egy albumot szeretne kiadni a fotókból, amivel a mellrák veszélyeire szeretné felhívni a figyelmet.

A francia nő elmondta, hogy azután kezdett el topless fotókat készíteni magáról gyönyörű tájakon, hogy nagymamájának meg kellett harcolni a mellrákkal. A projektet 2017 novemberében kezdte csinálni, és vannak fotói Thaiföldről, Baliról, Ausztráliából, Floridából és Európából. De elmondása szerint a Skóciában készült felvételek „különösen gyönyörűek” voltak.

A gép eltűnését akkor vette észre, amikor visszautazása előtt csomagolni kezdett. Rögtön visszaemlékezett arra, hogy hol hagyhatta a gépet, és a közösségi oldalakon kért segítséget. A Mailnek elmondta, legalább 15 ember kereste fel a helyet, de a gépet egyikük sem találta meg.

Most a skót emberek kedvességében bízik, és elmondása szerint biztos benne, hogy a megtaláló vissza fogja juttatni neki a gépet.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: iStock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik