Szórakozás

Félmeztelen képei miatt elvették a koronát a szépségkirálynőtől

Szeptemberben választották meg Mrs World Skóciának a 35 éves Natalie Pawelecket, most azonban visszavették tőle a címét egy névtelen bejelentés után.

A modell ugyanis a 20-as éveiben olyan magazinokban szerepelt akkor még leánykori nevén Natalie Pike-ként, mint az FHM, aminél szintén megnyert egy versenyt (a legszexibb lány a szomszédból) 2005-ben, de szerepelt 2007-ben két másik férfimagazinban is, a Nutsban és a Zoo-ban. 2006-ban pedig egy dalt is kiadott többedmagával I Touch Myself címmel.

Közzétette: Natalie Paweleck – 2018. november 15., csütörtök

A Mrs World előtt ezeket be kellett volna vallania a szervezőknek, de nem tette meg.

A Daily Mailnek nyilatkozva most az mondta, hogy nem szégyelli a félmeztelen képeket is tartalmazó múltját és sosem titkolta őket.

Büszke vagyok arra, amiket elértem. A legnagyobb példányszámú férfimagazin címlapján voltam, és megnyertem az Egyesült Királyság legnépszerűbb modellversenyét. A 20-as éveim elején tett döntéseim által váltam azzá a nővé, aki ma vagyok, és kedvelem ezt a nőt

– mondta a manapság a Mancheter City focicsapat tévéműsorának műsorvezetője, a szervezőket pedig „ódivatú body shamingelőknek” nyilvánította, vagyis olyanoknak, akik mások testére tesznek negatív megjegyzéseket.

A koronát így a második helyezett Alana Stott kapta, aki korábban katona volt, és közeli barátja Harry hercegnek.

Közzétette: Natalie Paweleck – 2018. november 15., csütörtök

Az 1984-ben, a Miss World alternatívájaként indult versenynek a szóvivője, Jamie Love azt nyilatkozta:

Nem azért vettük el a koronáját, mert topless képek készültek róla, hanem mert ezt nem fedte fel előttünk a múltját.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik