Szórakozás

Johnny Depp azzal vádolja Amber Heardöt, hogy a sérüléseit csak festette

Két éve vált el Johnny Depp és Amber Heard, utóbbi pedig ideiglenes távolságtartási végzést is kért exe ellen, aki fizikailag és mentálisan is abuzálta őt állítása szerint. Depp azóta se nyugszik és folyamatosan perben áll Hearddel, ártatlanságát bizonygatva.

Johnny Depp állítólag el akarta vágni exfelesége filmes karrierjét
Nagyon úgy fest, hogy sosem lesz vége, Johnny Depp mindenkit beperel.

Most a legújabb ilyen pere egy 50 milliós becsületsértési per, annak kapcsán, hogy Heard tavaly írt egy cikket a Washington Postba, amiben nyilvánosan is családon belüli erőszak áldozatának nevezte magát. Depp azt állítja, hogy valójában ő volt az áldozat a szituációban és Heard volt a bántalmazó. Állítása szerint az arcán levő zúzódásokat, amikről fotók készültek, csak festette és nem voltak valósak. A színész egy közleményt is kiadott, ebből idézett a DailyMail.

Vehemensen tagadom Ms. Heard vádjait azóta, hogy először előállt velük 2016 májusában, amikor először a bírósághoz fordult ideiglenes távolságtartási végzést kérve festett sérülésekkel, szemtanúk és biztonsági kamerák felvételei is bizonyítják, hogy ezek a sérülések nem voltak rajta az azt megelőző napokban. Tagadni fogom életem végéig. Sosem bántalmaztam Ms. Heardöt, vagy bármilyen más nőt.

Depp azt állítja, hogy azért most dönt a per benyújtása mellett, mert birtokában van elegendő bizonyíték Heard állításának cáfolatára.

Miután évekig bizonygattam az ártatlanságomat, végre abban a pozícióban vagyok, hogy bizonyíthatom is azt, megcáfolva minden elemét ennek a hoaxnak.

Heard ügyvédje, Eric George összeesküvés-elméletnek nevezte Depp vádjait és biztos benne, felemlíti, hogy Depp jelenleg perben áll egykori alkalmazottjaival szemben is.

Az egyre elkeseredettebb próbálkozások Mr. Depp és a segítői részéről, hogy felélesszék a karrierjét alaptalan pereskedéssel az emberekkel szemben, akik egykor közel álltak hozzá – az egykori ügyvédje, az egykori menedzsere, az egykori felesége – senkit nem vernek át.

Kiemelt kép: Samir Hussein/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik