Szórakozás

„Inkább megyek börtönbe, mint haza a feleségemhez” – mondta a napfénytetőn ülve autózó 70 éves férfi

A floridai férfi autója napfénytetőjén üldögélve száguldozott egy autópályán, egy rendőr videóra is vette.

Veszélyes vezetés miatt tartóztattak le egy 70 éves férfit Floridában, miután egy rendőr videóra vette, ahogy autója napfénytetőjén üldögélve száguldott egy autópályán – jelentette a helyi sajtó. Leonard Olsen a beszámolók szerint egyáltalán nem bánta, hogy őrizetbe vették. Sőt, vágyott rá.

Olsen az őt megállító rendőröknek elmondta, szeretné, ha letartóztatnák, mert nem akar hazamenni a feleségéhez. Közölte, hogy neje úgy bánik vele, mint egy szolgával, ebből már nagyon elege van. Olsen kijelentette:

Zárjanak be, inkább megyek a börtönbe, mint haza.

Az idős férfit egy szolgálaton kívüli rendőr jelentette fel a floridai autópályarendőrségen, miután látta, mit művelt. A beszámolók szerint Olsen a sávok között cikázva száguldozott, majd lelassított nagyjából 65 kilométer per órás sebességre, és közben kiült a napfénytetőre, és karjait széttárva élvezte az utazást.

Olsen először nem akarta elismerni az őt megállító rendőröknek a napfénytetős akcióját, de miután megmutatták neki a róla készült videót, már nem tagadott. A férfi közölte a rendőrökkel, hogy autója „önmagát vezeti, van benne egy nagy számítógép.” Majd hozzátette:

Gondoltam ez egy jó módja lenne annak, hogy egy percre Istent dicsőitsem, és ezt is tettem.

Olsen ellen végül a szabálysértésnek számító veszélyes vezetés miatt indítottak eljárást, és előzetes letartóztatásba helyezték, ahonnan 21 ezer dolláros óvadék kifizetése ellenében szabadulhat.

A kiemelt képen Leonard Olsen. Fotó: Florida Highway Patrol

Ajánlott videó

Olvasói sztorik