Szórakozás

Egy hét alatt már 2 milliónál is többen iratkoztak le az amerikai szépségvlogger srácról

James Charles állítólag heteroszexuális férfiakkal hitette el, hogy melegek, csak azért, hogy viszonyt kezdhessen velük.

James Charles amerikai szépségvlogger nemrég a Met-gálán tűnt fel, ami nagy dolognak számított, hiszen influenszereket nem igazán szoktak meghívni ekkora eseményre. Ő maga is azt nyilatkozta, hogy ezzel talán egy új út nyílt az influenszerek számára, és örül, hogy úttörője lehet majd mindennek.

Szépségvlogger srác miatt állt le Birmingham városa
Ennyit számít, ha valakit több millióan követnek YouTube-on.

Azonban követőinek száma rohamos csökkenésnek indult, írja a CNN, csaknem 2,5 millióan iratkoztak le a napokban YouTube-csatornájáról, ami óriási léptékű nézettségvesztést is hozott magával. A dolog mögött egy influenszer-balhé van, miután Charles összeveszett mentorával, a szintén szépségvlogger Tati Westbrookkal. Néhány hónapja már összekaptak egy Instagram-kollaboráció után, most viszont Westbrook egy közel 50 perces videóban beszélt arról, mennyire gusztustalan az, amit Charles csinál a kamerákon kívül.

Állítólag Westbrookot folyamatosan szidalmazza a háta mögött, hamis dolgokat állít róla, illetőleg előfordult már az is, hogy a homoszexuális Charles megpróbálta egy heteroszexuális férfivel elhitetni, hogy meleg, csak azért, hogy felszedje.

Charles azóta bocsánatot kért mindenért, de nem valószínű, hogy mindenkit meghatottak a szavai, ugyanis tömegesen iratkoznak le a csatornájáról:

A karrierem az elmúlt években arról szólt, hogy csináltam valamit, és azt próbáltam utána helyrehozni. Ezekből viszont mindig megpróbáltam tanulni, de nem mindig végeztem jó munkát, ezt elismerem.

Mindezzel párhuzamosan Westbrook követőinek és feliratkozóinak száma legalább akkora növekedésnek indult, mint Charles leiratkozóié. Élőben is figyelhető:

Kiemelt kép: Dia Dipasupil/FilmMagic

Ajánlott videó

Olvasói sztorik