Szórakozás

Nincs környezettudatosabb magyar celeb Puskás Petinél

Puskás Peti egy jó ideje hirdeti Instagramján, hogy vegán, és nem csak húst, de állati eredetű ételeket sem eszik, május elsején pedig rovarhotelt készített, hogy az erkélyére tévedő bogarak is találjanak maguknak kényelmes otthont.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Peter Puskás (@apuskaspeti) on May 1, 2019 at 4:52am PDT


A környezetére való odafigyelést már nem csak otthonában, de fellépései alatt is folytatja. A Biebers szombat esti koncertje volt az első olyan, ahol szelektíven gyűjtötték a szemetet, és nem eldobható poharakból ittak a zenekar tagjai, hanem saját kulacsból.

A szombati koncert nem csak az élmény miatt fontos a zenekar életében, hanem egy új időszámítás kezdete is. Mivel a fesztivàlok ès a szórakozó helyek is egyre jobban figyelnek a környezettudatosságra, ezért szeretnénk mi is zenekarilag példát mutatni nektek és a kollégáink számára is. Szombat óta szelektíven gyűjtjük a backstage hulladékát, kulaccsal és saját pohárral járunk mindenhova az egyszer használatos műanyagok kiiktatása érdekében, illetve a cateringben vega- és vegan opciók vannak, hogy mindenki számára könnyű legyen húsmentesen étkezni koncert napon. Ezúton köszi az egész csapatnak az odafigyelést!
Biztos vagyok benne, hogy mindenki a saját szakmájában is tud hasonló dolgokat tenni a természetvédelem érdekében

– írta Puskás az alábbi képek mellé.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Peter Puskás (@apuskaspeti) on May 8, 2019 at 12:25am PDT

via GIPHY

Kiemelt kép: Instagram/Puskás Peti

Ajánlott videó

Olvasói sztorik