Szórakozás

Egy zacskó széklettel kapcsolták le a repülőtéren, azzal védekezett, politikusoknak szánta

Meghökkentő képet rakott ki az Egyesült Államok közlekedésbiztonsági hivatala (Transportation Security Administration – TSA) Instagram-oldalára, vette észre a Fox News.

Alaszka fővárosa, Juneau repülőterén biztonsági ellenőrzésén akart áthaladni egy utas, akinél a samponos flakon mérete nem haladta meg a lehetséges méretet, és azt is egy lezárható, átlátszó zacskóban volt (valószínűleg),

volt azonban nála egy másik zacskó is, ami tele volt jávorszarvas fekáliával.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TSA (@tsa) által megosztott bejegyzés, Ápr 22., 2019, időpont: 8:25 (PDT időzóna szerint)

A hétfők valóban bűzlenek

– írta a TSA a képmegosztón. A hivatal szóvivője, Lisa Farbstein azt is elárulta, hogy a röntgen berendezés segítségével vették észre, hogy a csomag egy nagy adag szerves anyagot tartalmaz, és mivel ez egy potenciális robbanóanyagra utaló jel, meg kellett vizsgálniuk, mit rejt a zacskó.

Egyébként nem volt gond azzal, hogy odavitte – azon kívül, hogy büdös – a TSA szabályzatában ugyanis nincsen arra előírás, hogy székletet ne lehessen szállítani, de azért, aki ilyen csomaggal akar repülni, az nézze meg a légitársaság szabályzatát is előtte.

A TSA Instagram-oldalán egyébként arról ír, hogy a férfi azt mondta, a „jávorszarvas nuggetsek” (magyarul rögök, de ugyanez a szó jelenti angolul a csirkefalatokat is, lásd. mekis McNuggets) szuvenírek az „alaszkai kalandjáról”, és hogy politikusoknak szánta ajándék gyanánt.

A helyi sajtó szerint ez a férfi ugyanaz, aki a kormányzó költségvetés-tervezete ellen úgy tiltakozott, hogy kis csomagokat hagyott a helyi parlament lépcsőin jávorszarvas kakival megtöltve. Ezt az értesülést hivatalosan senki sem erősítette meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik