Szórakozás

Ezek szerint Meghan hercegné gyereke fiú lesz és így hívják majd

Meghan hercegné és Harry herceg gyerekének születéséig lehet hogy már csak órák/napok/hetek/ki tudja mennyi idő van hátra, ezért egyre jobban lehet izgulni, hogy vajon mi lesz a neve a születendő hercegnek vagy hercegnének – aki egyébként nem is biztos hogy megkapja ezeket a rangokat.

Szóval valójában az égvilágon semmit nem tudunk az új royal baby-ről azon túl, hogy valamikor mostanában meg fog születni.

Pontosabban most már pát dolgot sejthetünk róla – például azt, hogy fiú lesz.

Utóbbit az Express írta meg, akik észrevették, hogy a brit királyi család a weboldalán talán véletlenül elárulta a gyerek nevét. Ezen a weboldalon a család minden tagjának van külön oldala, a nevére utaló url-lel. Így minden bizonnyal a születendő gyereknek is lesz saját oldala. Sőt, már az is lehet, hogy meg is van ez az oldal. Ott van például Sarolta hercegnő oldala, a royal.uk/princess-charlotte, vagy  a bátyjáé, Györgyé, a royal.uk/prince-george. Ha ugyanígy beírjuk azt az oldalra, hogy mondjuk royal.uk/princess-victoria, azt tippelve, hogy a születendő gyerek lány lesz és Viktóriának hívják majd, az alábbi hibaoldal jön be.

Fotó: Royal.uk

Viszont ha azokat írjuk be, hogy

  • royal.uk/prince-arthur,
  • royal.uk/prince-james,
  • vagy royal.uk/prince-alexander,

az oldal simán csak visszadob a főoldalra.

Más férfinevekkel ugyanez nem működik, szóval még az is elképzelhető, hogy Harrynek fia születik, és Arthurnak, Jamesnek vagy Alexandernek nevezik majd. Vagy csak az oldal működtetője szórakozik és hülyíti a királyi család rajongóit.

Kiemelt kép: Chris Jackson – WPA Pool/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik