Szórakozás

Cara Delevingne és barátnője szétszedett Instagramon két homofób kommentelőt

Cara Delevingne egy ideje már Ashley Benson színésznővel jár, akit a Hazug csajok társaságából ismerhetünk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Roxie and Cassie aka ABCD 🔥❤️🔥

Cara Delevingne (@caradelevingne) által megosztott bejegyzés, Ápr 19., 2019, időpont: 1:03 (PDT időzóna szerint)

Az Instagramjaik kommentszekciója általában olyan emberekkel van teli, akik nagyon örülnek a boldogságuknak, Benson egyik fotója alá viszont bekommentelt két homofób. Előbbi tiszteletlennek nevezte őket, amiért járnak, utóbbi az alábbi kommentet fűzte a képhez:

Távol kellene tartanod magad attól az ördögtől, vissza se térve hozzá soha. Biztos vagyok benne, hogy egy rakás erős, vallásos, jóképű férfi elfogadna gondolkodás nélkül. Te nem vagy ilyen, te szereted a férfiakat, és szükséged van egyre.

Benson és Delevingne is reagált a kommentekre, amikről a Buzzfeed készített képernyőfotókat. Benson azt írta, a saját dolgukkal kellene foglalkozniuk, ahelyett, hogy hülyeségeket beszélnek. Delevingne egy fokkal dühösebbet válaszolt.

Kibaszott undorítóak vagytok! Ha valami bajotok van az igaz szerelemmel, akkor gyertek és mondjátok az arcomba ahelyett, hogy szánalmasan Instagramon gyűlölködnétek. Őszintén sajnállak titeket, nyilvánvalóan boldogtalanok vagytok és túl sok szabadidőtök van. Szerezzetek valami rendes hobbit, aminek nem része a homofóbia és mások boldogsága miatti boldogtalanság.

Kiemelt kép: Claudio Lavenia/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik