Szórakozás

Amerika kapitány és Daredevil feneke egy és ugyanaz

Aki látta a legutóbbi Bosszúállók-filmet – márpedig a bevételi adatok szerint mindenki látta, de ha mégse, akkor jeleznénk, hogy egy nagyon apró, a fordulatokat nem lelövő szpojler következik – azt tudhatja, hogy kiderült: Amerika kapitányé az univerzum legjobb segge, és ez mostmár a Marvel-kánon része. A Buzzfeed viszont feltárt egy titkot komoly oknyomozással, ami egészen új dimenzióba helyezi a dolgot, szóval kedves olvasó, tedd fel a fóliasisakot és tarts velünk egy rövid utazáson az univerzum legjobb feneke körül.

via GIPHY

Amerika kapitány feneke ugyanis ugyanaz a fenék, mint amit láthattunk a Netflix Daredevil-sorozatában is a címszereplőn. Ugyanis ugyanaz a fenék áll mindkét karakter mögött: Chris Evans-nak és Charlie Cox-nak is ugyanaz volt a kaszkadőrje a két projekt során. Az akciójelenet során, amikor esetleg elveszhetett a szemünk Amerika kapitány tomporán, valójában egy Chris Brewster nevű férfiét láthattuk, aki szintén Chris, de nem Evans. Tehát egészen idáig hazugságban éltünk, de végre felszínre tőrt az igazság Amerika kapitány seggéről. Jellemző, hogy minden csodás fenék mögött áll egy kaszkadőr, aki valójában befeszíti. Íme az univerzum legjobb seggének valódi tulajdonosa:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Stoked to have some new headshots! Thank you @joshstringerphoto. You are a magician! #headshots #pic #stunts #stuntdouble #vowels

Chris Brewster (@ninjabrewski) által megosztott bejegyzés, Nov 3., 2017, időpont: 10:37 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép:  Rodin Eckenroth/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik