Szórakozás

Selena Gomez először adott interjút idegösszeomlása óta

Selena Gomez már viszonylag helyrejött az idegösszeomlása után, nemrég élőben lépett fel a Coachella zenei fesztiválon, most pedig interjút is adott egy podcast keretein belül. Rögtön azzal kezdte, tulajdonképpen az életét a barátainak köszönheti:

Kétségek nélkül, a barátaim sokszor megmentették az életemet. Úgy értem, őszinték, szeretetteljes emberek, akik nem érdekből szeretnek, hanem feltétel nélkül. Nem ítélnek el, jótanácsokkal látnak el mindig

mondta az énekes-színésznő, aki a magánélete egy másik szegmenséről is beszélt:

Sokan nem értik a szívemet. Azt sem szeretem, ha a külsőm alapján ítélnek meg, ezeket az embereket nem sokra tartom. A mai világban annyi mindennek ki vagyunk téve: nagyszerű, hogy csinosan fel lehet öltözködni, ettől pedig szépnek érzed magad, és hízelgő is, mikor a srácok azt mondják, »Hmm, jól nézel ki!«. De olyasvalakit képzelek el magam mellé, sőt olyan embert szeretnék, aki nem ezek miatt szeret, hanem azért, aki vagyok. Nekem csak ez fontos.

Ennek ellenére nincs baja az egyedülléttel sem:

Tavaly sok időt töltöttem a világ elől elzárva. Azt éreztem, kell egy kis idő magamra, mert kívül és belül is változtam. Basszus, mai fejjel tudnék tanácsot adni a fiatal énemnek. Hiszek például a terápiában, a terápiára járásban. Volt lehetőségem ilyenkor reagálni a fiatalabb énem döntéseire. Nagyon sokszor csak átöleltem volna a fiatal önmagamat. Bárcsak több dolgot kicsit máshogy tapasztalhattam volna meg!

Kiemelt kép: Instagram.com/selenagomez

Ajánlott videó

Olvasói sztorik