Szórakozás

Sophie Turnernek Joe Jonas segített a depresszióval való küzdelemben

Mivel gőz erővel zajlik a Trónok harca utolsó évadának promóciója, így ha kinyitjuk a csapot, valószínűleg onnan is a sorozat valamelyik szereplője jön, de talán még a kamrában is találunk egy eltévedt Hodort. Sophie Turner például legutóbb Dr. Phil Phil in the Blanks című podcastjében volt vendég, ahol először beszélt a depressziójáról nyilvánosan, számol be róla az Entertainment Tonight. Évekig problémája volt a testével, mivel elhitte a kommenteket, amiket olvasott. A podcastben elmondta, hogy Maisie Williams-szel az elején nem is nagyon szocializálódtak a stáb többi tagjával, hála pszichológiai problémáiknak, amivel mindketten küzdtek.

Nem volt semmi motivációm, hogy bármit is csináljak, vagy kimozduljak. Még a legjobb barátaimat se akartam látni. Csak sírtam és sírtam és sírtam. Egy sima átöltözésnél, vagy egyáltalán felöltözésnél azt éreztem, hogy nem vagyok rá képes, nem bírok kimozdulni. Nem létezett olyan dolog, amihez volt kedvem.

Azóta viszont kezelve lett a betegsége és már sokkal több önbizalma van, ebben pedig nagy szerepe volt szerinte Joe Jonas-nak is.

Most szeretem magam, jobban, mint előtte bármikor. Olyannal vagyok együtt, aki minden nap rávezet, hogy akad pár jó tulajdonságom azért, amikor pedig valaki minden nap elmondja, hogy szeret, akkor egy idő után rájössz, hogy miért is, amitől egy kicsit jobban tudod szeretni magad.

Szerinte ezek a betegségek kevésbé lenne fiataloknál ekkora probléma, ha nem lennének még mindig stigmatizálva.

Az embereknek nem kéne szégyellniük. Rengeteg ember küzd depresszióval vagy szorongással, vagy testképzavarral. Több ember, mint az emberek gondolnák. Ha az emberek megnyílnának a barátaiknak és a családjuknak, rendben lennének. Csak annyit kell tenned, hogy beszélj valakinek róla, és meg fogod kapni a segítséget, amire szükséged van.

Kiemelt kép: Vera Anderson/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik