Szórakozás

Idegen férfi aludt a pár nappalijában, súlyos éjszakán volt túl

Másnap sikerült rekonstruálni a történteket. Videó.

Népszerű lett az interneten egy videó, amelynek egy rettentőn másnapos skót a főszereplője.

Az ébredés után még kissé kómás férfi elmeséli, hogy nemrég egy fura lakásban ébredt. A Sun cikkéből kiderül, hogy a fickót a vadidegen lakásban egy vadidegen pár keltette, a következő szavakkal:

Ön kicsoda?

A férfi magabiztosan válaszolt:

Az esti buli egyik vendége.

Beszélgetni kezdtek, és kiderült, hogy az említett lakásban egyáltalán semmilyen buli nem volt előző este. A másnapos skót ezek után megpróbálta rekonstruálni a történteket: este a közelben járt egy házibuliban, bekarmolt, majd hívott egy taxit, de nem sikerült kiérnie az utcára, a kocsi nem várta meg. Ő pedig visszament a buliba.

Legalábbis azt hitte, hogy oda.

Mint kiderült, tévedésből egy másik házba ment „vissza”. Hogy miért nem lepődött meg azon, hogy már senki nincs ott, nem tudni (persze abban az állapotban a legkülönfélébb következtetéseket levonhatta), mindenesetre

az idegen lakásban tök részegen nekiállt tésztát főzni, aztán megágyazott magának, és lefeküdt aludni.

Szerencséjére reggel a lakás tulajdonosai a lehető legjobb hozzáállással fogadták, hogy egy idegen alszik a nappalijukban, kávéval és cigarettával is megkínálták váratlan vendégüket. A videóban a másnapos férfi megpróbálja – röhögőgörcs közepette – előadni a történteket, a háttérben a házigazdák is remekül szórakoznak.

GUY WAKES UP IN WRONG HOUSE AFTER PARTY AND THE OWNER’S REACTION IS HILARIOUS

Scotland is a wonderful place. Truly, it is. Not just the beautiful lochs and breathtaking landscapes, but the people. The PEOPLE make Scotland what it is.This story is a gift…

Közzétette: Alternative Artists – 2019. április 16., kedd

 

Saját tükörképével vitatkozott a mérhetetlenül részeg férfi – videó
Ki akarta engedni az ajtón. Csak az nem az ajtó volt. És nem egy másik ember.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik