Szórakozás

Nagy öröm érte a kisfiút, aki leborotválta a testvérei haját

A Jimmy Kimmel-showban meséltek a borzasztó hajnyírós esetről.

Mint arról néhány napja beszámoltunk, egy Teddy nevű texasi kisfiú talált otthon egy hajnyírógépet, és anélkül, hogy bárkivel egyeztetett volna, kipróbálja saját magán, a húgán és az öccsén is:

Frizurakatasztrófát okozott a kisfiú, aki talált egy hajnyírót
Mindegyik testvérén kipróbálta. Videón látható az eredmény – az anyuka nem volt felhőtlenül boldog.

A tragikus végeredményt bemutató videó óriási internetes siker lett, és ilyenkor az szokott történni Amerikában, hogy a főszereplőket meghívják valamelyik ismert showműsorba. Most is így lett: a Plucknette családdal élő videóinterjú készült Jimmy Kimmel műsorában.

A showman elmeséltette a főhősökkel, hogyan eshetett meg, hogy a kisfiú felügyelet nélkül végignyírta a testvéreit. Az anya elmondta, hogy aznap estés volt, és épp indulni készült, csak még zuhanyozott, a papa pedig még nem tért haza a munkahelyéről. Ekkor találta meg Teddy azt a készüléket, amivel az anyja korábban megnyírta a kutyájukat.

Az interjúban a fiú megígérte, hogy soha többé nem vágja le senkinek a haját; az anyja pedig elmesélte, hogy Teddy egyszer már csinált jó nagy kalamajkát: egy eldugott autóútszakasz mellett állt a teherautójuk, amikor a kissrác bezárta magát belülről, végül tűzoltók szabadították ki a kis kópét.

A család a beszélgetés végén kinyitotta a csomagot, amely a Kimmel-showtól érkezett: gazdagabbak lettek egy-egy Mickey-egeres fejfedővel (a kopaszoknak ez most jól fog jönni), és kaptak egy családi belépőt Disneylandbe. A showman – bizonyára rengeteg szülő nagy örömére – el is mondta a történet tanulságát:

ha lenyírod a tesóid haját, el kell menned Disneylandbe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik