Élet-Stílus

Viccesebb bakit fodrász még nem csinált

A világ legviccesebb frizuráját alkotta meg Kínában egy fodrász, aki amúgy nem csinált semmi különöset, csak pontosan követte a vendége a kívánságát – írja a Daily Mail.

A történet a Weibon, vagyis a kínai Twitteren kezdett el terjedni, majd átvették a legnagyobb kínai hírportálok is. Csian Csu Bot, egy népszerű életmód-bolgger osztotta meg az ismeretlen férfi sztoriját, aki december 30-án ment el hajat vágatni. A férfi egy videóból nézte ki a frizurát, amit szeretett volna. A telefonján a megfelelő pillanatban megállította a lejátszást és megmutatta a fodrásznak a képet.

Fotó: Weibo

A kimerevített felvétel közepén, megjelent a lejátszó „Play” gombja. Az áttetsző háromszög a pont a modell fejére esett, a fodrász pedig azt hitte, hogy az is a frizura része lehet. Az összkép azonban annyira bénának tűnt, hogy megkérdezte a vendéget, akarja-e a háromszöget is. Amikor a kérdés elhangzott, a férfi mindenre gondolt, csak a „Play” ikonra nem, így megerősítette, hogy épp olyan frizurát szeretne, amilyen a telefonja kijelzőjén van. Ez lett a végeredmény.

Fotó: Weibo

A háromszöges frizurájú férfinek szerencsére van humorérzéke, így nem fogta fel tragikusan a bakit, sőt, azt írta, örül, hogy vannak még fodrászok, akik ennyire pontosan tartják magukat a vendégeik kívánságához.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Thinkstock)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik