Szórakozás

Egyszer sem volt beteg, mióta orrán át szippantja fel a vizeletét

A jógatanár szerint a speciális ital és az extra fogyasztási mód tartja karban.

Sam Cohen állítja, az elmúlt húsz évben nem volt beteg. A 41 éves londoni jógamester több mint tizenkilenc éve minden áldott nap fogyaszt a vizeletéből.

Többször is írtunk már e helyütt a hasonló szokással élő emberekről, de Sam esetében van itt még egy kis csavar: ő ugyanis az orrán át szippantja fel a folyadékot. Minden más italt – a bortól a vízen át a gyümölcsléig – orron át fogyaszt, de leginkább a vizeletről gondolja, hogy egészségügyi szempontból rendkívül hasznos.

Cohen minden alkalommal, amikor vécére megy, visz magával egy speciális pohárkát, amibe belecsurgat, és dolga végeztével felszippant egy pohárkával. Ezt a remek szokását még akkor sem hagyja ki, ha épp nem otthon van: fogyasztott már repülő vécéjében, és még luxushotelben is.

A brit Metro lapnak azt nyilatkozta, olyasmi ez, mint amit Superman érezhetett – bemész egy fülkébe, senki nem ismeri a titkodat, aztán amikor kijössz, egészen más embernek érzed magad. (Hát, nekünk nem jutott volna eszünkbe ez a hasonlat – a szerk.)

Sam szerint a szexuális életét is feldobta a pisifogyasztás: régebben mindig fáradékony volt, a speciális itóka azonban energiával látja el, amitől fiatalabbnak érzi magát, sokkal jobb az ágyban, és tovább is bír egy-egy menetet.

Sam Cohen egyébként szingli.

 

Kiemelt kép: SWNS Adam Gray

Majd kicsattan az egészségtől a férfi, aki napi 1 liter vizeletet iszik
A brit lakberendező soha nem volt még ilyen jól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik