Élet-Stílus

Majd kicsattan az egészségtől a férfi, aki napi 1 liter vizeletet iszik

A brit lakberendező soha nem volt még ilyen jól.

Fabian Farquharsonnak évekig fájt a hasa, és hiába ment problémájával többször is orvoshoz, soha nem tudták neki megmondani, mi lehet a baj.

A 37 éves lakberendező a munkája miatt sokat volt úton, gyakran evett gyorskajákat, így a helyzet csak romlott, Farquharson kénytelen volt életmódváltással próbálkozni. Először is az étrendjéből mindent kiiktatva átállt a gyümölcsevésre. Ma már szinte kizárólag friss gyümölcsöket és magvakat fogyaszt.

Az alternatív és a holisztikus gyógyászati lehetőségeket tanulmányozva talált rá a vizeletterápiára. Három éve kezdte el a pisijét fogyasztani, és állítja: sosem volt még ennyire egészséges és energikus.

Fabian Farquharson minden reggel éhgyomorra megiszik egy fél liter friss pisit, majd napközben még ráküld 3-4 decit az egyhónaposból. Ugyanis minden nap eltesz üvegbe a termésből, felcímkézi, és egy hónappal később fogyasztja, amikor – állítólag – sokkal jobb hatást gyakorol a szervezetre.

A sheffieldi férfi azt mondja, már a terápia első napjaiban sokkal jobban érezte magát, mint korábban.

Nem Farquharson az egyetlen, aki hisz a pisi gyógyító erejében, nemrég írtunk róla, hogy a Facebookon közel ötezres taglétszámú csoportban zajlik a vizeletterápia kedvelőinek eszmecseréje:

A pisi elfogyasztása megnyitja lelked kapuit
Vizeletterápia-hívők a Facebookon.

 

via Northfoto, kiemelt kép: Dan Rowlands / SWNS.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik