Szórakozás

Választolt a vádakra a youtuber, aki heves csókot váltott a „húgával”

Két napja mi is megírtuk, mint ahogy az egész internet, hogy egy fiatal youtuber videóra vette, ahogy a saját húgával csókolózik. Méghozzá nem is akárhogyan.

Elég szenvedélyesen.

A Prankinvasion csatorna nevéből kiderülhetett volna, hogy az egész csak átverés és a videón szereplő lány, Kaitlyn O’Connor valjóban nem is rokona Chris Monroe-nak, de sokaknak ez nem esett lett és kétszer lettek dühösek. Először, amikor azt hitték, két testvér csókolózik. Másodszor pedig akkor, amikor megtudták, hogy ez az egész csak egy átverés és valójban nem is rokonok.

A videót már több mint 3,5 millió ember látta, 20 ezer ember kedvelte azt, 105 ezren viszont elég csúnyán leszavazták. Monroe a videó publikálása óta most szólalt meg először és válaszolt a kritikákra.

A Sunnak a fiatal srác azt mondta, hogy hiába dühösek rá az emberek, mert technikailag nem hazudott. Monroe továbbra is azt állítja, hogy a képen szereplő lány a féltestvére, vagyis tényleg mecsókolta a húgát, akivel rokoni szálak kötik össze, de Kaitlyn továbbra sem az édestestvére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik