Szórakozás

Egy fotó miatt idiótázzák az utazgatásból élő párt

Egy amerikai pár, Kelly és Kody üzemeltetik a Positravelty nevű Instagram-profilt, melynek több mint 61 ezer követője van. A jelenleg Balin élő pár abból él, hogy egzotikus helyekre utazgatnak, és ott fotókat készítenek magukról. A legutóbb azonban túl messzire mentek, hogy elkápráztassák a rajongóikat – írja a Daily Mail.

A pár a napokban egy olyan fotót posztolt, amelyiken a férfi egy panorámamedencében áll, és a karjaival tartja a nőt, aki a medence peremére támaszkodva, beláthatatlan mélység fölött lóg bele a semmibe.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kelly + Kody ⚤🇺🇸 (@positravelty) által megosztott bejegyzés, Ápr 2., 2019, időpont: 7:27 (PDT időzóna szerint)

Bár a képet több, mint 18 ezren kedvelték, rengeteg kommentelő nevezte ostobának és idiótának a párt, amiért egy ilyen, életveszélyes mutatványt is bevállalnak a népszerűség kedvéért. Kelly és Kody azt írták a fotó mellé, hogy pontosan tudták, mit csinálnak, végig nagyon óvatosak voltak, ezért a lány valójában nem volt veszélyben. Azt akarták a képpel kifejezni, hogy mennyire megbíznak egymásban.

Sokan azonban úgy vélik, ha mindez igaz is, akkor sem kellene ilyen fotókat készíteniük, mert lehetnek olyanok, akik megpróbálják majd utánozni őket, és közben megsérülnek, vagy még rosszabb történik velük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik