Szórakozás

Kim Kardashian 5 éves lánya borzasztóan bizarr dologra vette rá 3 éves öccsét

Kim Kardashian az Elle-nek adott interjújában többek között arról is mesélt, hogy mennyire örül neki, hogy két gyereke, az 5 éves North és a 3 éves Saint egyre jobb testvérek és egyre több dolgot csinálnak közösen.

Én és a nővéreim nagyon közel álltunk egymáshoz és állunk még most is és szeretném, ha ez velük is így lenne. Most kezdenek egyre jobban nyitni egymás felé és North már bevonja az öccsét is az átveréseibe, mint most, április elsején

– kezdte Kim Kardashian, majd részletesen elmesélte a bizarr sztorit.

North fogott egy ketchupot és könyörgött, hogy kenjem szét magamon és a fürdőben, majd feküdjek le a padlóra, mint egy rossz horrorfilmben. Azt gondoltam csak játszani akar vagy esetleg azt fogja mondani, hogy megsérültem. De nem. Megtanította Saintnek, hogy kell kamusírni, még meg is mutatta, majd azt mondta neki, hogy kiabálja azt, hogy “Anyuci meghalt”. Kanye persze rohant fel az emeletre, majd úgy reagált: “Gyerekek, ez nem vicces. Ez nem jó prank.” Teljesen megértettem és egyetértettem vele, de lenyűgözött, hogy valamit együtt terveztek el, csapatként.

Kiemelt kép: Instagram/@kimkardashian

Ajánlott videó

Olvasói sztorik