Szórakozás

A Kardashianok reagáltak Jameela Jamil kritikájára, nem volt benne köszönet

Mint arról többször is beszámoltunk, a The Good Place sztárja, Jameela Jamil valósággal hadat üzent a Kardashian klánnak, mivel azók rendszerint olyan hashajtó termékeket reklámoznak, amik egyáltalán nem egészségesek, ráadásul hazudnak arról, hogy annak köszönhetik tökéletes alakjukat, állítja a színésznő. Ráadásul rettenetes példát mutatnak a fiatal lányoknak, testképzavarokat előidézve náluk.

Ha influenszernek nevezed magad Instagramon, egyenesen a pokolra kerülsz
Jameela Jamilnál kevesebb szórakoztató híresség van. Egy szebb világban őt neveznék influenszernek, nem pedig Kim Kardashiant.

Most a The New York Times készített interjút Kardashianékkal, és meg is kérdezték, mit szólnak Jamil vádjaihoz. Khloé válasza gyakorlatilag az, hogy a rajongóik szeretik őket, és más meg nem érdekli őket, csak exoterikusabban megfogalmazva.

Nem élek abban a negatív energiákkal teli térben. Kilencven százaléka az embereknek nagyon izgatott a családunk miatt és kíváncsi a kalandjainkra, és arra, hogy kik vagyunk mi.

Kim már egy fokkal értelmesebb választ adott, bár tartalmilag az övé se volt sokkal jobb, gyakorlatilag azt mondja, hogy amíg valami jól fizet, addig semmi más nem számít.

Ha valakinek ugyanazokat a lehetőségeket ajánlanák fel, valószínűleg megfontolná szerintem. Az emberek szinte mindent kritizálni fognak, szóval ha valamit szeretsz, vagy hiszel benne, vagy anyagilag megéri, addig csináld bátran, ha belefér neked.

Természetesen a válasz sem maradt el Jamil részéről, aki gyakorlatilag egy rövid tweetben intézte el ezeket az üres kitérőválaszokat.

Gyakorlatilag baszódjanak meg a fiatal, befolyásolható emberek, azok, akik étkezési problémákkal közdenek, mi pénzt akarunk. Nekem is felajánlották, hogy reklámozzam pénzért ezeket a termékeket, de nem tettem, szóval neked se lenne szükséged rá. Köszönöm, következőt!

Később még hozzátette a másik tweetben, hogy a Kardashianok kislányok hasmenésén nyerészkednek.


Kiemelt kép: Frazer Harrison/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik