Szórakozás

Ki akarta próbálni fétisét párjával, de most megalázottnak érzi magát

Attól, hogy egy fétis létezik, nem jelenti feltétlen azt, hogy sokan oda is vannak érte és élveznék. Egy férfi, aki szerette volna kicsit megfűszerezni a szexuális életét párjával egy kis „vizelős játékkal”, eléggé pórul is járt.

Nemrégiben érdeklődni kezdtem aziránt, hogy a partnerem rám pisiljen. Sosem próbáltam korábban, és nem is tudom, miért kezdtem el lelkesedni érte, de kíváncsi lettem, milyen, és azt gondoltam, ez közelebb hozhat minket

– írta a férfi levelében a Guardiannek, pontosabban ott Pamela Stephenson Connolly szexuális rendellenességekkel foglalkozó pszichoterapeutának.  A férfi fel is vetette párjának, de ő nem fogadta ezt örömmel, sőt undorítónak gondolja barátját.

Megbántva és megalázva érzem most magam, hogy megosztottam vele a fantáziám. Évek óta együtt vagyunk, de most küzdök ezekkel a negatív érzésekkel.

Stephenson Connolly válaszában arról írt, hogy nem szabad szégyennek éreznie szexuális fantáziáját, de óvatosan szabad csak megosztani ezeket, főleg, ha azok szokatlanok vagy „sötétebbek” az átlagnál. De tényleg ne érezze magát megszégyenítve, nem ritka az urolagnia, és ennek az erotikus játéknak több formája is létezik. Ugyanakkor hozzáteszi, ha a partnere ellenzi, ne erőltesse rá a férfi.

Kiemelt kép: iStock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik