Élet-Stílus

„Prostihoz kellene mennem? ” – tanácsot kért egy 27 éves szűz férfi

Soha nem volt még párkapcsolata annak a 27 éves férfinek, aki a Guardian szexuálpszichológusától, Pamela Stephenson Connollytól kért tanácsot. Azt írja, sokat szorong és szégyenkezik a szüzessége miatt, ezért azon gondolkodik, hogy érdemes lenne-e egy prostival túlesnie a tűzkeresztségen.

„Nehéz gyermekkorom volt, poszttraumás stressz szindrómával, szociális fóbiával, depresszióval és szorongással diagnosztizáltak. Mostanra, a gyógyszereknek köszönhetően sokkal jobban vagyok, és könnyebben kezelem a társas érintkezést, de nagyon bizonytalan vagyok. Komolyan azon gondolkodom, hogy keresek egy örömlányt, és vele leszek túl az egészen.”

A szakértő szerint nem a legjobb ötlet így elveszíteni a szüzességét.

„A tény, hogy vágyik a szexualitásra már önmagában biztató. Egy örömlány, bár technikailag megoldást kínálhat, több más szempontból lehet hátrányos. Az ön feladata nem egy sima szexuális kapcsolat létesítése, hanem egy párkapcsolat működésének megtanulása és a fenntartásához szükséges készségek fejlesztése. Ahelyett, hogy egy anyagiakon alapuló viszony kialakulását kockáztatja, egy hosszú távú, szeretetteljes kapcsolat kialakítására kellene törekednie.

Nem kellene túl sokat aggódnia azon, hogy szűz. Az, akivel egymásba szeretnek majd, biztosan megérti majd a nehézségeket, amikkel meg kellett küzdenie az életben, és nem fogja érdekelni a tapasztalatlansága. Olyasvalakit kell keresnie, akivel megoszthatja az érzéseit, jól szórakozhat nyugodtan, és nevethet önmagán is. Ilyen alapokon, minden tekintetben kielégítő szexuális kapcsolat épülhet.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik