Szórakozás

Felejthetetlen születésnapi ajándékot kapott az autista kisfiú

A srácok nem ismerték korábban a fiút, de olyan ajándékot adtak neki, amire az anyja nem lett volna képes.

Kristen Braconi, egy New Jerseyben élő édesanya számolt be élete talán legboldogabb pillanatairól, ötéves kisfiának ugyanis olyan élményben lehetett része a születésnapján, amire egész életében emlékezni fog.

A DailyMail számolt be róla, hogy az autizmussal és ADHD-val együtt élő Cartert befogadta maga közé pár idősebb srác és gördeszkázni tanították a parkban. Az édesanyja a mobiljával rögzítette az eseményeket, így azt is, ahogy Carter először gördeszkára pattan, majd szinte azonnal el is esik. Rögtön ott termett mellette a bandavezér, a 13 éves Gavin Mabes hogy felsegítse, közben pedig a többi gyerek a fiút bíztatta.

A kisfiú aztán később belejött a dologba, fel-le száguldozott a rámpákon, közben pedig új barátai folyamatosan ott voltak mellette és vigyáztak rá, nehogy baja essen. A nap végén a gyerekek – akik egyébként korábban nem ismerték a családot, így arról sem volt fogalmuk, hogy Carter beteg –  elénekelték neki a Boldog szülinapot… kezdetű dalt, egyikük pedig még egy mini gördeszkát is adott ajándékba a fiúnak, ami teljesen letaglózta az édesanyát.

Nem tudom eléggé megköszönni ezeknek a gyerekeknek, hogy ennyire hihetetlenül kedvesek voltak. Jégkérmet vettem nekik, hogy megköszönjem, de tudom, hogy ez nem elég. Bárkik is voltak ezek a srácok, nagyon köszönöm nekik, és köszönöm a szüleiknek is, akik jó ha tudják, hogy csodálatos munkát végeztek!

A Carterral barátságot kötő Gavin Mabes az esetről egyszerűen csak annyit mondott,

korábban ő is átélte azt, hogy pár ismeretlen kedves volt hozzá, így elhatározta, hogy a jövőben ő is így fog tenni.

Az esetnek hamar híre ment a környéken, így rövidesen a rendőrség is kivonult a helyszínre. A dicséretáradat mellett “kitüntetéseket” osztogatttak és eltervezték, hogy a közeljövőben újra összehozzák a csapatot az iskolában egy pizza party keretében.

 

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik