Szórakozás

Árpa Attila lakásán drograzziát tartott a rendőrség

Árpa Attila eléggé meglepődött, amikor nemrég a rendőrség kopogtatott az ajtaján, miközben a barátaival pókerezett.

Hatan ültünk a teraszomon, épp kezdtünk volna játszani, amikor zseblámpával és egy aranyos drogkereső kutyával megjelentek nálam a rendőrök. Először azt hittem, egy barátom öltözött be, hogy megvicceljen, ám amikor megmutatták a házkutatási parancsot, egyértelmű lett, miről van szó

– kezdte a Blikknek Árpa, akinél végül nem találtak semmit.

A rendőrök nagyon kulturáltak és rendesek voltak. Sokáig ott voltak, mindent átnéztek, a hűtőmet, a kukámat, de még az autómat is, sőt, azt is megkérdezték, van-e más ingatlanom. Természetesen nem találtak nálam semmit, mondjuk egy doboz fájdalomcsillapítót lefoglaltak. Nem őrizgetek otthon drogot, nem vagyok díler, nem adok el senkinek. Bár azt nem tagadom, hogy a múltban kipróbáltam a kábítószert, de az nagyon régen volt, és teljes mértékben az én magánügyem.

Árpa Attila egészségesebben él, de a whisky belefér
Ha a szervezete megkívánja, nem fogja vissza magát.

Árpa nem akar a kellemetlenség miatt panaszt tenni, de sejti, hogy miért ellenőrizték.

Jelenleg a Holtomiglan című filmem forgatókönyvén dolgozunk, amely a 90-es évek magyar alvilágáról szól. Mivel a filmben szerepet kap a drog is, ezért elkezdtünk kísérletezni, mivel lehet helyettesíteni. Olvastam például, hogy A Wall Street farkasa című filmben a kokain helyett zúzott B12 vitamint adtak a színészeknek. Mi is ezzel kísérleteztünk egy kellékpróbán, valamint koffeintablettával és por alapú fájdalomcsillapítóval. Erről nyilván sokszor beszéltünk egymás közt, telefonon is, sőt, fegyvertípusokról és kivégzési módszerekről is, így nem lennék meglepve, ha ezt hallhatta volna valaki.

Kiemelt kép: Spektrum Home

Ajánlott videó

Olvasói sztorik