Szórakozás

Martin Freemannek kellemetlen volt a Sherlockon dolgozni exével a szakításuk idején

A Hobbit Zsákos Bilbója, és a brit Sherlock sorozat Watsonja, Martin Freeman 2000-ben jött össze Amanda Abbington színésznővel egy forgatáson, aztán 16 éven keresztül voltak együtt, két gyerekük is született, végül 2016-ban szakítottak. Ez igazán akkor vált kínossá, amikor a Sherlockban továbbra is egy párt kellett alakítaniuk John és Mary Watsonként, miközben a való életben éppen szétmenőben voltak. Freeman most a BBC Radio 4 Desert Island Discs című adásában beszélt erről az időszakról – számolt be róla a Mirror.

Éppen szétmentünk, amikor a legutóbbi Sherlock évadot csináltuk, ami nem volt túl élvezetes. De ezt az időszakot leszámítva jó volt együtt dolgozni vele.

Elmondta, hogy továbbra is fantasztikus színésznőnek tartja, és jól működnek továbbra is együtt szülőként. Fontos volt, hogy jó viszonyt ápoljanak a legkisebbik gyerekük miatt, de nem csak miatta maradtak beszélőviszonyban.

Nem akartam csak a gyerek miatt legyünk civilizáltak egymással, hanem kettőnkért is, mert nagyon sokáig szerelmesek voltunk és fontos részei voltunk egymás életének.

Kiemelt kép: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik