Szórakozás

Bravo flashback: így néznek ki most a 90-es évek szépfiúi

Bravo flashback: így néznek ki most a 90-es évek szépfiúi

Ha a 80-as években születtél, viszonylag nagy az esélye annak, hogy a 90-es évek egy részében tele volt a szobád fala Bravo magazinos poszterekkel, és ott mosolygott az ágyad felett Josh Hartnett, esetleg Freddie Prinze Jr. És akkor képzeld el ugyanezt most, több mint húsz évvel később, hogy belépsz a lakásodba, és ott lóg a faladon egy csomó 40-es fickó fotója. De sajnos a Bravo magazinban már nincs DiCaprio-óriásposzter, szóval kénytelen vagy beérni egy akkor és most-válogatással a 90-es évek ügyeletes szépfiúiról. 24.hu deliverz!

 

Ryan Phillippe

A Kegyetlen játékok és a Tudom mit tettél tavaly nyáron filmekben szerepelt, majd leginkább arról volt ismert, hogy feleségül vette Reese Witherspoont, akivel összehoztak maguknak két klónt. Az utóbbi években nem túl aktív, de legalább nem látszik rajta, hogy idén lesz 45.

Fotó: SGranitz/WireImage – Alexander Tamargo/Getty Images

 

Barry Watson

A Hetedik mennyország sokgyerekes és borzalmasan erkölcsös családjában ő volt a legidősebb fiú, aki természetesen nagyon jóképű volt. Barry Watson annyira visszafogottan él, hogy szabályosan vadászni kellett róla egy friss fotót Instagramon.

Fotó: Barry King/WireImage – Instagram

 

Freddie Prinze Jr.

A bal oldali fotón látható hajra valószínűleg soha nem kapunk megfelelő magyarázatot, de az biztos, hogy Freddie Prinze Jr. ettől függetlenül is a 90-es évek, illetve az ezredforduló ügyeletes szépfiúja volt, aki aztán összeházasodott Sarah Michelle Gellarral, és azóta is boldogan élnek.

Fotó: Frank Trapper/Corbis via Getty Images – Instagram

 

Josh Hartnett

A 90-es években biztos terjedt valami fiatalító recept, amit sokan megszereztek, mert Phillippe-hez hasonlóan Josh Hartnetten sem látszik, hogy a két kép közt eltelt húsz év.

Fotó: Getty Images – Karwai Tang/WireImage

 

Jason Priestley

A nemrég elhunyt Luke Perry mellett Priestley volt a másik helyes srác a Beverly Hills 90210-ben. Az idei rebootban ő is részt vesz majd.

Fotó: Robert Scott/Fotos International/Getty Images – Joe Maher/Getty Images

 

Andrew Keegan

Nem ő volt  legismertebb, de biztos ott volt ő is pár lányszoba falán, ha másért nem, akkor a 10 dolog, amit utálok benned miatt.

Fotó: SGranitz/WireImage – Amanda Edwards/Getty Images

 

Leonardo Dicaprio

A 90-es évek közepén, amikor ő volt az új Rómeó, majd elsüllyedt a Titanic-kal, még senki nem gondolta volna, hogy ez a színész úgy fog megöregedni, hogy lassan, de biztosan Jack Nicholsonná válik.

Fotó: Ron Davis/Getty Images – Noam Galai/FilmMagic

 

Jared Leto

Bár az Oscart csak pár éve kapta meg, a 90-es években már bőven híres volt egyrészt zenekara miatt, másrészt azért, mert szerepelt a My so-called life című sorozatban. Bármennyire is hihetetlen, de idén lesz 48 éves, és a jobb oldali kép friss.

Fotó: Barry King/WireImage – David M. Benett/Dave Benett/ Getty Images

 

Joshua Jackson

A Dawson és a haverok kevésbé körberajongott karaktere volt, aki ettől függetlenül ugyanúgy ott volt pár poszteren. Most A viszony című sorozatban játszik.

Fotó: SGranitz/WireImage – Emma McIntyre/Getty Images

 

James Van Der Beek

Csak reménykedni lehet abban, hogy a függöny-frizura soha többé nem jön divatba. James Van Der Beeknek sem állt jól, ellenben a bajusszal.

Fotó: Walter McBride/Corbis via Getty Images – Steve Granitz/WireImage

 

Nick Carter

Tényleg senkinek nem tűnt fel a 90-es években, hogy ezek a hajak senkinek nem állnak jól? Mondjuk Nick Carter láthatóan azóta is rosszul választ fodrászt.

Fotó: Larry Busacca/WireImage – Gabe Ginsberg/Getty Images

 

Justin Timberlake

Igen, tényleg voltak a 90-es években lányok, akiknek ez tetszett.

Fotó: Fred Duval/FilmMagic – Kevin Mazur/Getty Images

 

Skeet Ulrich

Meg olyan lányok is akadtak, akiknek inkább a rosszfiú karakterek jöttek be. Például azután, hogy megnézték a Sikoly című filmet, amiben Ulrich volt az egyik gyilkos.

Fotó: Steve Granitz/WireImage – Tara Ziemba/FilmMagic

 

Ricky Martin

Lehet, hogy az a napszemüveg nem a világ legjobb döntése volt, de Ricky Martinról van szó, akinek mindent meg lehet bocsátani. Pláne azok után, hogy ennyire jól áll neki Gomez Addams bajsza.

Fotó: Brian Rasic/Getty Images – Jon Kopaloff/Getty Images

Kiemelt kép: Peter Kramer/Getty Images

Olvasói sztorik