Szórakozás

Egy csoportnyi embert sokkolt Spanyolországban egy 19 éves pornósztár és 20 férfi

A brit közmédia, vagyis a BBC egészen szokatlan dokumentumfilmmel jelentkezett: egy fiatalokból álló csoportot azzal sokkoltak, hogy végig kellett nézniük, ahogy egy 19 éves orosz lány 20 férfival közösül - írja a brit bulvárlap, a Mirror.

A dokumentumfilm arról szól, hogy egy fiatalokból álló csoport elutazik a spanyol tengerpartra, hogy az ott működő egészen naggyá nőtt szexiparról forgassanak. A szereplők elég komoly ízelítőt kaptak abból a sötét világból, amit csak kevesen láthatnak. Az emberkeresdelemmel, drogokkal és erőszakkal teli szexipar nagyüzemben működik, összefonódik a helyi prostitúcióval, de még a pornóval is.

A rendezők úgy döntöttek, hogy a főszereplőket elviszik egy pornóforgatásra is, ahol megnézhették, hogyan közösül egymással 20 férfi és egy 19 éves lány.

Nem csoda, hogy a fiatalok kiakadtak, egyből bedobták őket a dolgok sűrűjébe. Sokan már attól is sokkot kaptak, hogy a tengerparton szexeltek előttük.

Megismertük ezeket az embereket, beszélgettünk velünk, aztán meg szinte azonnal láttuk őket szexelni. Ez kiborító.

így emlékezett vissza az egyik fiatal férfi. A szereplők szinte egytől egyig azt állítják, hogy ezentúl teljesen máshogy fognak nézni a szex -és pornóiparra mint eddig.

Fotó: BBC

Ajánlott videó

Olvasói sztorik