Szórakozás

Szinetár Dóra: Aki ezen az oldalon paraszt módon beszól, az törölve és tiltva lesz

A színésznő a napokban megosztott egy videót arról, hogy mit eszik, a poszt alatt azonban meglepően sok negatív komment érkezett. Szinetár Dóra pedig nem hagyta szó nélkül a dolgot.

Ennyi kritikán aluli, ostoba, roszindulatú hozzászólást talán még nem is olvastam egyszerre. Csak gondoltam, szólok azoknak, akiket érdekel, hogy minden vállalhatatlan kommentet töröltem, és mindegyik íróját letiltottam. Igen, a pozitív hozzászólásokat megtartottam. Szívem joga. Aki ezen az oldalon akarja kiélni a világgal, és annak lakóival szembeni frusztrációit, azt a jövőben az első rossz mondata után eltávolítom az oldalról, és a megjegyzéseit törlöm. Nem az építő jellegű kritikákról, és a kulturáltan megfogalmazott ellenvéleményről beszélek!!! Hanem az undorító stílusban megfogalmazott sötét, ostoba fröcsögésről

– kezdte Szinetár, aki élesebben is mondatba foglalta a lényeget:

És hogy a mostantól érkező trollok is értsék: Aki ezen az oldalon paraszt módon beszól, az törölve és tiltva lesz a … ba azonnal! Bocsánat mindenkitől, akit ez a stílus sért, de a FB látogató közönségének komoly százaléka csak ezt érti. Illetve valószínűleg ezt sem.

A poszt végén a színésznő azt is hozzátette, hogy a jövőben a “ne foglalkozz velük” jellegű hozzászólásoktól is kímélje meg mindenki, mert igenis zavarja az, ha őt vagy a családját bántják.

A teljes bejegyzést IDE kattintva olvashatja.

Kiemelt kép: Facebook/Szinetár Dóra Official Fanclub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik