Élet-Stílus

Szinetár Dóra soha nem akar részt venni a Pride-on, de úgy érzi, meg kell védenie a melegeket

A színésznő az alábbi fotót osztotta meg magáról a Budapest Pride hétvégéjén, azt hirdetve, hogy fogadjuk el és szeressük egymást, ne gyűlölködjünk, hiszen színesen szép a világ.

Pride: vonulás az egyenlőség felé vezető úton - Fotók
Vidám hangulatú, színes karnevál volt az idei rendezvény.

Szinetár Dóra Official (@szinetardora) által megosztott bejegyzés, Júl 7., 2018, időpont: 2:06 (PDT időzóna szerint)


Az ártatlan poszt azonban hatalmas indulatokat generált a kommentelők között. Szinetár Dóra ezekre reagálva fogalmazta meg saját véleményét a felvonulásról.

Nem voltam kint a Pride-on. Még soha. És a jövőben sem tervezem, hogy kimegyek. Továbbá az engem is taszít, amikor délután négykor az Andrássy úton (férfiak vagy nők- tök mindegy) alsóneműben szexuális tartalommal rázzák a bármilyüket

– kezdte mondandóját.

DE!! Amikor bukósisak mögé rejtőzött bőgő hangú motorokon ülő agresszív soviniszta alfahímek, és különböző hagyományörzô viseletbe öltözött nagymagyarok ostort csattogtatva próbálják megfélemlíteni az amúgy zömében kulturált európai módjára sétáló melegeket, akkor úgy érzem, ki kell állnom mellettük. Legalább egy fotó erejéig.

A színésznő azt is hozzátette, nem bánja, ha érzései miatt követőket veszít.

Akit pedig azért veszitek el az oldalt követők közül, mert ezt a fotót sem képesek tolerálni, azért biztos, hogy nem kár. Legalább legközelebb ennyivel kevesebb negatív megjegyzést fogok kapni a volt házasságaim, a gyerekeim, és a foglalkozásom kapcsán.

A teljes bejegyzés IDE kattintva érhető el.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik