Szórakozás

Kajdi Csaba: Bocsánatkérést nem várok, az intelligencia kérdése

Még mindig nem zárult le a vita Kajdi Csaba és Annoni Zita között, miután az ex-modell Instán ment neki Kajdinak, mondván itt az ideje, hogy valaki jól helyretegye a mindenkit kritizáló modellügynököt. Ebből az lett, hogy Kajdi is válaszolt, további olajat öntve a tűzre:

Kajdi Csaba így reagált Debreczeni kritikájára: Nagyobb királynő, mint én vagyok
Az egyik beszólt, a másik visszaszólt, erre itt az újabb reakció.

Most pedig az történt, hogy az RTL Klub megkereste Kajdit egy interjúra, amit Instagram-sztoriban rögzített (ezt még 24 óráig meg lehet tekinteni) az influenszereket kifigurázó ügynök. A riporter megkérdezi, vár-e bocsánatkérést Annonitól:

Bocsánatkérést nem várok, mert az már intelligencia kérdése lenne, úgyhogy azt abszolút nem várom el. Haragudni nem haragszom. Azt kell látni, az ember kiáll a színpadra, és kap hideget, meleget. Tehát ez erről szól. Ha nem, akkor ne álljál ki a színpadra. Az emberek nem akarnak véleményt felvállalni, én kimondom a véleményemet, ami tetszik vagy nem tetszik, de ezt nem kéne komolyan venni. Ha megnézed pőrén azt, hogy mi történt, senki nem foglalkozott az én véleményemmel. A Debreczeni Zita kezdett őrjöngőrohamot kapni erre — mivel ő a celeb, ő az ismert, ő sztár, a fotóművész, és ugye azt is tegyük hozzá, hogy hatalmas fotóskarrierje is van, éppen amit akar —, ezt felkapja a média.

Kajdi szerint ő csak jól jött a cicaharcból:

Neki kellett volna felülemelkednie, és nem beleállni egy ilyen helyzetbe. Ő most úgy éli meg, hogy fú, mindenki nevében szólt, a celebszakszervezetet képviseli, ugye, azt írta, ezt mindenki nevében csinálta. Én kapok egy csomó követőt, még többen fogják nézni a videóimat, még ismertebb leszek, én csak jól jöttem ebből az egészből ki. Nem én kaptam hisztérikus rohamot.

 Kiemelt kép: Instagram.com/csaba_kajdi

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik