Szórakozás

Kiszállt a csapatból a Stolen Beat egyik tagja

Az X-Faktor legutóbbi évadában megismert Stolen Beat nagy bejelentést tett közösségi oldalán. A csapat egyik tagja, Latyák Bence úgy döntött, hogy tanulmányai miatt kiszáll a zenekarból. Buzás Bence azonban tovább folytatja, természetesen nem egyedül.

A USNK után, a Stolen Beat is elkészítette első videóklipjét
ByeAlex idén tényleg komolyan veszi a mentorkodást.

Érkeztünk nektek mára egy hatalmas bejelentéssel… Régi nagy álmunk volt az, hogy kis csapatunk egy igazi nagy zenekarrá alakuljon. Az élőshow után neki is láttunk a feladatnak és úgy tűnik, hogy összeszedtük azokat a „véresszájú” zenészeket, akik a legmegfelelőbbek a feladatra. De sajnos minden jóval együtt jár a rossz is. Sajnos Latyi úgy döntött, hogy nem tud eleget tenni a zenekar működéséért a továbbtanulás és a vidéken való tartózkodása miatt. Eléggé rosszul érintette a hír a csapatot és nagyon sajnáljuk, de tiszteletben tartjuk Bence döntését!

– olvasható a posztban, ahol azt is írják, hogy a távozó Latyák Bencét visszavárják. Addig is a srácok gőzerővel készülnek a Nagy-Szín-Pad tehetségmutató versenyre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Stolen Beat Official (@stolenbeathivatalos) által megosztott bejegyzés, Márc 6., 2019, időpont: 6:50 (PST időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram/@stolenbeathivatalos

Ajánlott videó

Olvasói sztorik