Szórakozás

Colin Hanks elmesélte élete egyetlen találkozását Luke Perryvel és zseniális

Luke Perry hétfőn hunyt el, néhány nappal azután, hogy agyvérzést kapott. Barátai és rajongói azóta szomorúan emlékeznek meg róla. Tom Hanks legidősebb fia, Colin Hanks ugyan nem igazán ismerte, de egyetlen közös emlékét nem tudta magában tartani.

Shannen Dohertyt sokkolta Luke Perry halála
A színésznő azt tervezte, hogy hamarosan újra együtt dolgoznak.

Csak egyszer találkoztam vele, de túl jó a sztori ahhoz, hogy ne osszam meg

– kezdte a színész, akinek történetét mindenki imádja.

A feleségem és én Mexikóból repültünk vissza. Néhány sorral előttünk két kissrác verekedett. A szüleik sikertelenül próbáltak véget vetni a sírásnak és az ordításnak. Ha szülő vagy megérted. Néha semmit sem tudsz tenni. Ez már közel két órája tartott, aztán 10 perccel a landolás előtt még rosszabb lett a helyzet. Ekkor a semmiből megjelent egy férfi az első osztályról. Kalapban, szakállal és napszemüvegben. Felfújt egy lufit, majd kitartotta, mint egy király egy kardot. Térdelt, feje lehajtva, a karja a magasban. A kölykök egy pillanat alatt lenyugodtak, a fedélzet utasai pedig kis híján tapsban törtek ki. Miután leszálltunk és sorakoztunk jobban meg tudtam nézni a férfit. A feleségemnek csak annyit tudtam mondani: Szent ég, azt hiszem, hogy a lufis hősünk Luke Perry.

Hanksnek ezután szerencséje volt, egymás mellé keveredtek és tudtak váltani néhány szót is:

Ez profi volt, meg kell tanítanod nekem, mondtam. Ő erre azt válaszolta, hogy mindig van nála néhány lufi, ha repül, pont az ilyen esetekre. Nem tudom, hogy ez igaz volt-e, de nincs okom, hogy ne higgyek neki, mert a fickó igazi úriembernek tűnt

– mesélte Colin Hanks, aki megfogadta, hogy ezután ő is kéznél tart néhány lufit, ha utazik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Colin Hanks (@colinhanks) által megosztott bejegyzés, Márc 4., 2019, időpont: 6:34 (PST időzóna szerint)

Kiemelt kép: Randall Michelson/Getty Images for Film Independent

Ajánlott videó

Olvasói sztorik