Szórakozás

Curtis kifejtette bővebben, miért maradt el a kolozsvári koncertje

Mint arról mi is beszámoltunk, elmarad a mára szervezett Curtis és Beerseewalk koncert Kolozsváron, de az előadók jelezték, hogy nem az ő hibájukból.

Elmarad Curtis és a Beerseewalk erdélyi koncertje
Szervezői hiányosságra hivatkoznak.

Akkor kissé homályosan fogalmaztak, de most Curtis kifejtette bővebben is a Blikknek, hogy mik voltak azok a szervezési hiányosságok, amikre hivatkoztak. Elmondta, hogy a menedzsmentje hozta meg a döntést.

Az ottani szervezők nem teljesítették a szerződésben foglaltakat, vagyis nem utalták el határidőre a megbeszélt összeget. Bizonytalanná váltak így a feltételek, ezért a menedzsmentem úgy döntött, hogy a BSW és az én koncertemet is lemondja.

A rapper azért érezte fontosnak tisztázni a dolgokat, hogy elkerülje az ezzel kapcsolatos rossz pletykákat korábbi incidensek után, de sok kommentelőt nem különösen érdekelte a magyarázat.

Sokan támogatnak és drukkolnak, de még mindig bőven kritizálnak akkor is, ha rajtam kívülálló okból marad el egy koncert. Aki csak a hibát akarja meglátni, annak nehéz bármit is bizonyítani, mindig vannak olyan emberek, akik csak a bukásodra várnak.

Az elmaradt koncert miatt nem aggódik ugyanakkor, biztos benne, hogy mennek még gyakran arrafelé.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik