Szórakozás

A Barbie-mániás férfi nem plasztika miatt hasonlít Kenre

A brazil influenszer kiskora óta megőrül a babákért.

Maiderson Chrischon állítja: soha nem végeztetett plasztikai műtétet. A 30 éves brazil férfit rendszeresen azzal vádolják, hogy kés alá feküdt, pedig – legalábbis ő azt mondja – szó sincs ilyesmiről, mindig is így nézett ki, minden vonása természetes.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Maiderson Chrischon BARBIE BOY (@maidersonchrischon) által megosztott bejegyzés, Febr 19., 2019, időpont: 2:25 (PST időzóna szerint)

A Porto Alegrében élő férfit anyja nevelte fel, mivel másfél éves korában elveszítette apját. Barbie-mániája már kiskorában kialakult, és azóta cseppet sem enyhült, sőt már a munkájához is köthető.

Maiderson 2014-ben posztolt egy fotót az internetre, amelyen barbie-s telefontokkal pózol. A képhez rengeteg komment érkezett, és szinte mindegyik arról szólt, hogy a férfi kiköpött mása Ken babának.

Azóta rá is játszik a tökéletes sminkkel és a platinaszőke hajjal, és ez láthatóan nem hagyja hidegen az embereket: az Instagramon több mint 35 ezer, a YouTube-on 24 ezer követője van. Maiderson Chrischon foglalkozása ma már influenszer és youtuber. 

A stylist ingyen dolgozik neki, a sminkeket is ajándékba kapja – a reklámért cserébe.

A meleg férfit sokszor az utcán is megállítják, ismeretlenek is Kennek szólítják, de ezt egyáltalán nem bánja, viszont a szerelemben nem szerencsés: nehezen talál párra, azt mondja, sokan túl mesterségesnek találják külsejét, mások pedig az ismertsége miatt ódzkodnak attól, hogy vele randizzanak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Maiderson Chrischon BARBIE BOY (@maidersonchrischon) által megosztott bejegyzés, Febr 25., 2019, időpont: 3:07 (PST időzóna szerint)

 

via Northfoto

Megmutatta az anyját az élő Barbie, a rajongók elaléltak
Lehet, hogy tényleg a gének ilyenek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik