Szórakozás

Találkozott egymással a hús-vér Barbie és Ken

Találkozott egymással az emberi Barbie és Ken, de nem tetszettek egymásnak.

Sokak gyermekkori álma tört ketté: Barbie és Ken utálják egymást! Nem volt szerelem első látásra, amikor a két agyonplasztikázott fiatal találkozott egymással, összekaptak, és egymás külsejét kezdték kritizálni- adta hírül a dailymail.co.uk.

Az ukrán Valeria Lukyanova (23), a Barbie-hatást hosszú hidrogénezett hajjal, apró, keskeny csípővel, hatalmas mellekkel és rengeteg sminkkel érte el, és csak azért repült New Yorkba, hogy találkozzon “Kennel” ,a szilikonnal felpumpált Justin Jedlicával (32). Justin 18 évesen ment először plasztikai sebészhez, és idén már századik alkalommal feküdt kés alá.

Az élő Barbie azt elismerte, hogy melleit megnagyobbíttatta, de váltig állítja, hogy emellett semmilyen más plasztikai műtéten nem esett át. Tökéletes testét és vékony derekát csakis a tornának köszönheti.  „Barbie az ideális nő”- állítja az ukrán hölgy.

Justin novemberben azt nyilatkozta, hogy Lukyanova szép, de sok nő ugyanígy nézne ki, ha póthajat, barbie-s sminket és fűzőt viselne. Erre válaszul Lukyanova azt mondta, hogy ő egy műtéttel elérte azt, ami Justinnak közel száz beavatkozással sikerült.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik