Szórakozás

Justin Bieber szexfüggőségéről és házasságáról beszélt meglepően nyíltan

Justin Bieber és Hailey Baldwin – aki azóta már Hailey Bieber néven fut – gyakorlatilag a semmiből, nagyon gyorsan házasodtak össze 2018 őszén, mindenféle felhajtás nélkül, a városházán, egy egyszerű hétköznapon. Kapcsolatukról sem előtte, sem azóta nem beszélnek túl sokat, az is csak hetekkel később derült ki, hogy valóban volt esküvőjük. Most azonban interjút adtak a Vogue-nak, és olyan dolgokról is beszéltek, amik talán túl sok információnak számítanak már. Bieber egyébként évek óta nem adott senkinek sem ehhez hasonló, hosszabb interjút, már csak ezért is érdekes ez a mostani.

1.

Tíz éve ismerik egymást, Hailey Baldwin még csak 12 volt, amikor először találkoztak – Bieber és Baldwin anyja ugyanabba a templomba járt, gyerekeik pedig összebarátkoztak.

Fotó: Instagram/Vogue/Annie Leibovitz

2.

2016-ban kavartak egy darabig, de amin akkor keresztül mentek, azon a mai napig dolgozniuk kell, legalábbis Baldwin erről bővebben annyit mondott, hogy nagyon elbeszéltek egymás mellett, és volt egy időszak, amikor ha egyikük belépett egy helyre, akkor a másik azonnal kiment onnan.

Fotó: Instagram/Justin Bieber

3.

2018 júniusában futottak újra össze egy templomi szertartáson, amit az a Rich Wilkerson vezetett, aki összeadta Kim Kardashiant és Kanye Westet. A szertartás végén Bieber odament későbbi feleségéhez, akinek azt mondta:

Nem leszünk barátok.

Egy hónappal később pedig már egy röhejesen nagy gyémántgyűrűt húzott az ujjára.

Fotó: Instagram/Justin Bieber
Jézus Krisztus Szupersztár: Justin Bieber celeblelkészekkel hirdeti az igét Hollywodban
Az énekes az lett az amerikai pünkösdi-karizmatikus egyháznak, mint Tom Cruise a szcientológiának, vagy Madonna a kabbalának.

4.

Ahhoz képest, hogy csak pár hónapja házasok, máris párterápiára járnak, amiről viszonylag lazán beszéltek a Vogue újságírójának. Elmondásuk szerint az egymással való kommunikáción kell javítaniuk. Bieber erről azt mondta:

Kell veszekedni is. A Biblia is ír a haragról. Nem akarjuk elveszíteni egymást. Nem akarunk egymásnak rossz dolgot mondani, de küzdünk vele, hogy mutatjuk ki egymásnak megfelelően az érzéseinket, amitől megőrülök, mert nekem muszáj kifejeznem magam, őt pedig nagyon nehéz rávenni, hogy elmondja, mit érez.

Fotó: Instagram/Justin Bieber

5.

Hailey Baldwin szerint egyébként pont azért illenek össze, mert Bieber a szívével gondolkodik, ő pedig az agyával. Erre Bieber is ráerősített, amikor azt mondta:

Érzelmileg instabil vagyok. Nehezen nyugszom le. Túl sokat aggódom, szeretném, ha minden jól működne, és szeretném, ha szeretnének. Hailey nagyon logikusan gondolkodik és szabályok szerint él, nekem pedig erre van szükségem.

Fotó: Instagram/Vogue/Annie Leibovitz

6.

Mint kiderült, amikor 2018 nyarán találkoztak, Bieber már egy éve nem élt szexuális életet, mert bevallottan szexfüggő volt.

Nem maga miatt kéri, hogy ne szexeljünk, hanem mert ez a szabály. Isten csak meg akar védeni a bajtól és fájdalomtól. A szex pedig nagyon sok fájdalmat tud okozni. Az emberek néha csak azért szexelnek, mert nem érzik jól magukat. Mert nincs rendben az önértékelésük. Nők és férfiak egyaránt. Ezért Istennek akartam szentelni az életem ezen részét, mert úgy éreztem, ez jót tesz a lelkemnek. Hiszem, hogy Isten ennek eredményeként jutalmazott meg engem Hailey-vel

– mondta Bieber, aki arról is beszélt, hogy esküvőjükig nem is éltek szexuális életet együtt, és gyakorlatilag emiatt is házasodtak össze gyorsan, de nem ez volt az egyetlen oka.

Fotó: Instagram/Justin Bieber

7.

Bár sokan pletykálták, hogy azért házasodtak össze szinte azonnal, mert Baldwin gyereket vár, ez nem volt igaz, és utóbbi saját bevallása szerint nem is tervez még a következő pár évben szülni.

Fotó: Instagram/Hailey Bieber

8.

Valószínűleg azért sem akar szülni, mert még nagyon fiatalnak tartja magát (22 éves), de ezzel tisztában is van, mert mint mondta:

Két fiatal vagyunk, akik még mindig sokat tanulnak. Nem fogom most azt hazudni, hogy ez az egész varázslatos. Mindig is nehéz lesz. De ez egy választás. Nem érzed minden nap. Nem indul minden napod azzal, hogy azt mondod, hihetetlenül szerelmes vagyok és minden csodálatos. Nem ilyen a házasság. De ettől még van benne valami csodálatos, hogy szeretnél valamiért harcolni, valamit együtt felépíteni. Nagyon fiatalok vagyunk, és ez ebből a szempontból félelmetes. Még sokat fogunk változni. De elköteleztük magunkat egymás mellett, hogy együtt növünk fel és támogatjuk a másikat minden változás ellenére is.

Fotó: Instagram/Vogue/Annie Leibovitz

Kiemelt kép: Instagram/Hailey Bieber/Vogue/Annie Leibovitz

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik