Szórakozás

Lelopta a vejéről készült meztelen fotókat lánya telefonjáról, mert annyira belezúgott

A dél-afrikai férfi teljesen kiakadt, és most nem tudja, mit csináljon. Tanári állásából is kirúghatják, ha a képek nyilvánosságra kerülnek.

Rohadt ideges vagyok!

Így reagált egy dél-afrikai férfi, amikor megtudta, hogy anyósa ellopta több róla készült meztelen fényképét, amit a feleségének küldött át. A középiskolai tanár a Redditen számolt be az esetről, elmondva, hogy anyósa teljesen bele van zúgva, és a nő egyáltalán nem értette, a lánya miért csinál olyan nagy ügyet az egészből, hiszen azok csak fényképek.

A férfi elmondása szerint anyósa már akkor rákattant, amikor először találkoztak. Utána folyamatosan flörtölt vele, amit „ijesztőként” jellemzett. Elmondása szerint ő is és a felesége is beszélt vele erről, és úgy tűnt, megértette, miért olyan kínos az egész helyzet, mert utána úgy tűnt, hogy visszafogja magát.

Aztán kiderült, hogy az anyósban nem múlt el a veje iránt érzett vágyakozás. A nő ugyanis lánya telefonjáról több fényképet is elküldött saját magának. Olyan képeket, amit a férfi küldött a feleségének, és mindegyiken meztelen.

A férfi elmondása szerint az eset akkor történt, amikor felesége látogatóban volt nála. Kiment a vécére, nem zárta le a telefonját, és miután visszaért, észrevette, hogy a mobil fájlokat küld.

Majd meglátta, hogy milyen képekről van szó, és dühösen az anyjára támadt, követelve, hogy törölje le a mobiljáról a fényképeket. Az anyós azonban erre nem volt hajlandó, közölve a lányával, nem érti, miért van annyira kiakadva, hiszen azok csak fényképek.

A férfi azonban nagyon aggódik. Mint írta, a feleségének és neki van „pár furcsa fétise”, és „nagyon megalázó lenne, ha más is látná azokat” a feleségén kívül. Már fel is vette a kapcsolatot egyik ügyvéd barátjával, akiben nagyon megbízik, hogy megtudja, mit lehet ilyen helyzetben tenni.

Mint írta, középiskolai tanárként dolgozik, és ha anyósa közzétenné a fényképeket, az az állásába is kerülhetne.

A világ legrosszabb anyósától hangos a net
A 60 éves asszony levélben osztotta ki leendő menyét.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó:iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik