Szórakozás

Íme, a legkiállhatatlanabb anyósok

A brit feleségek 40 százalékának feszült a viszonya férje anyjával. Lista készült, milyen név mögött bújnak meg a legnagyobb hárpiák.

Egy kétezer fős felmérés adatai azt mutatják, hogy Angliában az asszonyok fele veszekedett már párjával az anyós miatt, 40 százalék olyan gyakran, hogy az már komoly feszültséget kelt a párkapcsolatban. Tizenöt százalék azok aránya, akik igen közel jutottak a váláshoz férjük anyja miatt.

Legtöbbet a gyereknevelésen civakodnak a fiatalabb és idősebb nők, de a divaton és testsúlykérdéseken is könnyedén összekapnak.

A vizsgálatot végző OnePoll cég begyűjtötte a kritizált anyósok keresztneveit is. Eszerint akkor kell résen lenniük a feleségeknek, ha férjük anyját Margaretnek, Marjorie-nek és Brendának hívják. A tízes listán utánuk következnek a Lindák, Maureenek, Peggyk, Angelák, Barbarák, Patriciák és Cynthiák.

A The Daily Telegraphban ismertetett tanulmányban azonban megemlítik, hogy van azért, hogy hálásak is a feleségek az anyósnak, például akkor, ha vigyáznak a gyerekre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik