Szórakozás

Halsey elismerte, hogy híres exéről szól listavezető slágere

Halsey tavaly szakított G-Eazy-vel, majd újra összejöttek, majd újra szakítottak, viszont ezúttal úgy tűnik, hogy végleg. Az énekesnő rapperrel történő szakítása bekerült a tavalyi év legnagyobb szakításait taglaló cikkünkbe is.

Az énekesnő három hónappal ezelőtt kiadott egy dalt, a Without Me-t, ami mintha gyanúsan az exéről, G-Eazy-ről szólna, viszont az énekesnő csak most ismerte el, hogy a Billboard slágerlistán az első helyig jutó slágert tényleg szakítása ihlette. A Glamournak beszélt a történtekről. Elmondta, hogy a történtek után rögtön nyomást érzett, hogy valahogy reagáljon rá, de nem akar videóban, vagy Twitteren, esetleg a TMZ-nek beszélni, hanem inkább számot írt róla.

A legnagyobb lecke, amit tanultam, hogy inkább szülessen alkotás, mint szallagcím rólam, mert manapság, a közösségi média korában nagyon könnyű zenéből csak simán híres személyiséggé válni.

Az énekesnőről egyébként írtunk egy hosszabb cikket is, ha esetleg most hallaná a nevét először, vagy éppen szeretne többet tudni róla.

A rádió rogyásig játssza a zenéjét, részben magyar, mégsem ismered. Ki ő?
Pedig ő tényleg nem egy tucathangú énekesnő, viszont részben magyar.

Kiemelt kép: Kevork S. Djansezian/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik