Szórakozás

Kökény Attila már tervezte a negyedik gyereket, mikor jött a hír, hogy nagypapa lesz

Az énekes tegnap jelentette be közösségi oldalán, egy pozitív terhességi teszt fotójával, hogy nagypapa lesz. Legidősebb gyereke, a 23 éves Attila és párja ugyanis babát várnak. Kökény Attila nagyon boldog volt a hírtől, hiszen feleségével már maguk is azt tervezték, hogy családot bővítenek.

kökény attila (kökény attila)
Kökény Attila nagyapa lesz
Az egykori Megasztárosnak úton van az első unokája.

Hihetetlen, ami velünk történik! Nagyon boldogok vagyunk, szeptemberben érkezik az unoka. Tulajdonképpen nagyon szerettünk volna egy negyedik gyereket, hogy újra babázhassunk Arankával, mert a többiek szépen lassan felnőttek, de a sors, pontosabban a fiam elrendezte ezt helyettünk

– mondta a Blikknek az énekes, aki annak külön örül, hogy hozzá hasonlóan (ő 21 éves volt, amikor megszületett az első gyereke), fia is fiatalon lesz édesapa.

Nem volt tervezett baba Attiláéknál, de nagyon szép kapcsolatban élnek négy éve a párjával, megérdemlik ezt az örömöt. Külön öröm, hogy ilyen fiatalon gyermeke születik. Az édesapám már elmúlt negyven, amikor én világra jöttem, és már hatvan volt, amikor én még csak húsz. Nem tudtam vele mindent megosztani, Attila viszont nemcsak a fiam, hanem a legjobb barátom is egyben. Örülök, hogy ezt ő is átélheti majd.

https://www.facebook.com/kokenyattilaofficial/photos/a.568940233164039/1894689620589087/?type=3&theater

Kiemelt kép:  Facebook/Kökény Attila hivatalos oldala

Ajánlott videó

Olvasói sztorik