Szórakozás

Kökény Attila is túl van egy mellműtéten

Az énekes felesége unszolására feküdt a sebészkés alá, de előtte tanácsot kért, a hasonló beavatkozáson átesett kollégájától.

Alig egy hónapja annak, hogy Gáspár Lacin mellkisebbítő műtétet hajtottak végre, miután fájdalmas csomókat tapintott ki magán. Most barátja, Kökény Attila is hasonló cipőben jár.

“Felhívtam Gáspár Lacit telefonon, mert néhány éve ugyanazt érzem én is, mint amit ő mesélt a műtéte kapcsán. Megadta a plasztikai sebésze elérhetőségét, és megnyugtatott, hogy nem fájdalmas a műtét, mert altatással csinálják, s mindössze egyetlen éjszakát kell bent tölteni. Néhány éve időnként feszült a mellem, és csomókat éreztem benne, sőt – akárcsak Lacinak – nekem is megnőtt. Olyan is előfordult, hogy már a pulóver viselésétől fájt. Az utóbbi években már szégyelltem levetkőzni a strandon, mert annyira csúnya volt a mellem. Aranka unszolt, hogy menjek orvoshoz, de mindig halogattam” – mesélte a Blikknek Kökény, aki már túl is van a procedúrán.

 Fotó: Facebook

“Férfiaknál a mellrák ugyan ritkább, de agresszívabb. A problémának a hátterében a férfihormonok női hormonok irányába történő eltolódása áll. Újszülött-, serdülő- és idős korban ez a fajta hormonális mellnövekedés nem betegség, és elmúlik. A középkorú férfiaknál viszont mindenképpen orvosi vizsgálat javasolt, különösen, ha a mellnövekedés más panaszokkal jár együtt, ilyen például a fájdalom vagy a tapintható csomók. Sok férfit pszichésen visel meg a nőiesnek látszó emlőnövekedés, még akkor is, ha ez nem kórós, csupán a zsírállomány szaporodik fel, ezért egyre többen keresnek fel mellkorrekció miatt” – magyarázta a plasztikai sebész szakorvos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik