Szórakozás

Pataki Zitát is zaklatja meztelen fotókkal a celebeket zaklató férfi

A Reggeliben Tóth Gabi és Peller Anna rájött, hogy ugyanaz a férfi zaklatja mindkettőjüket mailben. A férfi folyamatosan fotókat küld a meztelen testéről, vagy éppen a lábáról, de ezen kívül szentképekkel és virágokról készült fotókkal is bombázza a hírességeket. A műsort nézve Pataki Zita rájött, hogy neki is ugyanez a férfi a zaklatója, egy Mihály nevű férfi, aki gyakorlatilag letilthatatlan, mert folyamatosan újabb címet regisztrál. A Borsnak nyilatkozott róla:

Láttuk a Reggeliben, és a férjem rögtön rájött, hogy ő az, aki több mint egy éve hetente többször nekem is küld fotókat magáról. Töröltem, de hiába, mindig visszajön. Egyszer olyan csúnyát küldött, hogy kitöröltem, és ráírtam, hogy még egy ilyen, és feljelentem zaklatásért. Akkor elnézést kért.

A műsorvezető elmondta, hogy segített számára a felismerés, hogy nincs egyedül a problémával, de nagyon tart a hasonló rajongóktól.

Valahol megkönnyebbülés is, hogy nem csak engem részesít ebben a „megtiszteltetésben”. Folyamatosan tiltjuk, de új és új oldalakkal jelentkezik. Ijesztő! Amióta Pásztor Annára késsel akartak rárontani, bármi megtörténhet.

Pásztor Anna késes támadójáról itt írtunk:

Fotó: Facebook/Pataki Zita Hivatalos

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik