Szórakozás

Fenyő Ivánt nagyon szoros kapcsolat fűzte Andy Vajnához

Andy Vajna vasárnapi halálhíre után nagyon sokan megemlékeztek a producerről, de olyan részletes és megható búcsút még családtagjai sem vettek tőle, mint Fenyő Iván.

Sebestyén Balázs Andy Vajnáról: Jól seggbe rúgna minket, ha nem röhögnénk most is
A Rádió1 műsorvezetői is megemlékeztek főnökük haláláról.

Olyan sokat jelentettél nekem. Apafigura, mentor, jóbarát és persze kiváló producer voltál, akitől tanulhattam. Mindent köszönök. A melegséged, a tanácsaidat, a nagylelkűségedet, ahogy a dolgokra néztél az életben, a tanításaidat, a humorod, a lazaságod és a barátságod. Köszönöm az összes lehetőséget és az órákig tartó beszélgetéseinket. Köszönöm, hogy bíztál bennem emberként és színészként is. Imádtam azokat a pillanatokat, amikor kettesben, szemtől-szembe beszélgettük az életről, szerelemről, filmekről, üzletről, nőkről, családról, álmokról, pénzről, sikeről, kudarcokról, egészségről, boldogságról, halálról, mindenről. Köszönöm, hogy megnyíltál nekem. Köszönöm, hogy szerettél

– kezdte közösségi oldalán a színész, aki egy sosem látott közös fotót is megosztott.

Ez az utolsó közös fotónk (Emlékszel? Egy magányos szombat este volt, amikor csak mi ketten összejöttünk nálad és kitaláltuk, hogy filmeket nézünk, miután annyi kérdés feltettem neked, ahogy szoktam és elfilozofálgattunk az életről..) Sosem használtam fel ezeket a képeket. Megtartottam őket privátnak. Engedd meg, hogy ezt az utolsót mégis megosszam. Remélem egyetértesz. Örökre a szívemben maradsz. Mindent köszönök Andy. Olyan voltál, mintha az apám lennél. Nagy hatással voltál az életemre. Soha nem felejtelek el. Nagyon szeretlek. Isten áldjon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ivan Fenyo (@fenyoivan) által megosztott bejegyzés, Jan 20., 2019, időpont: 1:24 (PST időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram/@fenyoivan

Ajánlott videó

Olvasói sztorik