Szórakozás

Ellen DeGeneres zseniálisan csinált hülyét Adam Levine-ből

A népszerű Ellen DeGeneres műsorának legutóbbi adásában elővették megint a suttogó kihívásnak nevezett őrületet, de kicsit csavartak a dolgon, és idétlen nagy füleket aggattak a játékosokra. A résztvevők pedig az amerikai Voice című tehetségkutató zsűritagjai voltak, Adam Levine és Blake Shelton énekesek, illetve két állandó szereplő DeGeneres műsorából. A vesztesnek az volt a büntetése, hogy apucinak kell szólítania a másikat.

Ellen először Levine-nek mondott egy mondatot, amit tovább kellett volna suttognia a játékosoknak: „Blake Sheltonnak kemény a keze a sok bendzsó-pengetéstől.”

Levine kicsit csavart a dolgon, és inkább azt mondta:

Blake Sheltonnak nincs agya.

Játékostársa ehelyett azt adta tovább:

Blake Sheltonnak óriási golyói vannak.

Ez eljutott a country zenészig, aki elmondta DeGeneresnek, mit hallott. Persze nagyot röhögött mindenki, mikor kiderült, nagyon nem ezt kezdte suttogni a Maroon 5 frontembere.

A Maroon 5 egyik dalában már annyi a szimbolika, hogy a zene fel sem tűnik
Olyan audiovizuális kurzust tartunk, hogy azonnal kliprendező akar majd lenni.

Következett Levine, akiről azt pletykálta Ellen: Adam Levine beleütötte kalapácsát Blake Shelton kekszébe. Shelton ezt úgy adta tovább:

Adam Levine a Coca Colát preferálja a Pepsi helyett.

Ehelyett az az infó keringett tovább: Adam Levine a macskákat preferálja inkább, mint a papagájokat. Levine-hez pedig ennyi jutott el: Adam Levine inkább AZT preferálja a partizás helyett. Ezt helyesen visszamondta az énekes, persze megtapsolták, de ettől függetlenül is dőlt a közönség a röhejes mondatoktól.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik