Szórakozás

Chris Pratték nem érzik úgy, hogy elsietnék az eljegyzést

Chris Pratt Instagramon jelentette be, hogy eljegyezte barátnőjét, Katherine Schwarzeneggert, aki Arnold Schwarzenegger lánya, de nem csak, itt írtunk bővebben róla, hogy kicsoda ő, és mit érdemes tudni róla.

Chris Pratt hamarosan nemcsak Schwarzeneggerékhez, de a Kennedy-családba is beházasodik
Ehhez pedig csak egyetlen egy embernek kellett gyűrűt adnia.

Sokaknak kissé gyors lehet az egész, hisz nem volt olyan régen, hogy Chris Pratt és Anna Faris szakítottak egy hosszú kapcsolat után, és nagyjából hét hónapja járnak még csak. Ugyanakkor a People-nek megszólaló, hozzájuk közel állók szerint egyáltalán nincs ez elsietve a pár és a körülöttük levő emberek szerint sem. Az egyik megszólalt a magazinnak.

Kívülről úgy tűnhet, hogy túl gyors volt ez az eljegyzés, de minden hozzájuk közel állónak olyan, mintha sokkal régebb óta együtt lennének, mint amennyi ideje valójában együtt vannak.

A családjaik nagyon támogatóak a kapcsolatot illetően, ugyanakkor Pratt már ismerte Katherine anyját jóval azelőtt, hogy összejöttek volna, ami segített.

Sose volt tipikus a kapcsolatuk. Sokat segített, hogy Chris már ismerte Maria-t. Nem kellett lassítaniuk, mert már kezdték megismerni egymás családját. Katherine családja azonnal családtagként kezelte őt.

Most pedig képzeljünk el egy keri sütögetést, ahogy egymás mellett szivarozik a Terminátor Űrlorddal. Egyébként a családból mindenkinek nyilvánvaló volt a forrás szerint, hogy össze fognak házasodni.

Chris nagyon egyenes volt a szándékait tekintve. Az utóbbi pár hónapban elkezdett Chris összehaverkodni Katherine testvéreivel, egyértelmű volt a teljes családnak, hogy össze fognak házasodni.

Kiemelt kép: Albert L. Ortega/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik