Szórakozás

Iszak Eszter azt mondja, műsorban még nem volt ennyire őszinte, mint most Lilunál

Iszak Eszter volt Lilu YouTube-on futó Makeup/Down című műsorának vendége, ahol a műsorvezető már az első percben azzal a megállapítással sokkolta le Iszakot, hogy még mindig 17 évesnek néz ki. Iszak ennek örül egyébként:

Szerencsére tényleg az a visszajelzés, hogy fiatalabbnak nézek ki, mint amennyi vagyok, úgyhogy ennek mindig nagyon örülök.

A különféle sminktermékek körüli diskurzuson túl jutott idő a fiatal műsorvezetőt jelenleg foglalkoztató komoly gondokra is, amiről eddig még nem beszélt. Előtte viszont elmondta, hogy a magasságát és a vádliját nehezen tudja elfogadni saját testével kapcsolatban. Később kiderül, hogy Lilu abban a kismama ruhában ücsörgött a felvétel közben, amit Iszak tervezett neki. Az egykori modellt jelenleg a jövőjével kapcsolatos dolgok foglalkoztatják, mint például a YouTube-csatornája is, amibe szintén belevágott:

Van egy csomó olyan döntés, amit rosszul hoztam meg. Nem vagyok jó döntésekben. Most picit az van bennem, hogy így hónapok óta ülök néha, hogy mit kezdjek magammal? És ez elég nyomasztó tud lenni. Akár a magánéletben, akár a munkában. Kicsit talajtvesztettnek érzem magam, ezért próbálkozok sok mindennel. Ilyen őszinte egyébként életemben nem voltam műsorban, mint most nálad. Csupasz arccal és csupasz lélekkel jöttem.

Az interjú végéhez közeledve pedig Lilu és Iszak Eszter megvitatják a televíziózás és a YouTube közti párhuzamokat, ellentéteket, de Lilu még a Szeresd a testem, baby című klasszikus Baby Sisters számot is felemlegeti:

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik