Szórakozás

Pintér Tibor összejött a 23 éves X-Faktor énekesnővel

A 44 éves színész nemrég még megnyerte A legbátrabb páros műsorát 21 éves barátnőjével, Rubos Friderikával, de azóta a kapcsolat véget ért. Tavaly októberben szétköltöztek, novemberben pedig végleg búcsút intettek egymásnak. Pintér Tibor azonban nem maradt sokáig egyedül. Decemberben már egy újabb fiatal lány volt az oldalán, akiről most beszélt is.

Pintér Tibor: Engem mindenki pedofilnak tart
Pedig szerinte 23 év korkülönbség nem is olyan sok.

Választottja Ilyés Jenifer, aki neki dolgozik a lovasszínházban, de a 23 éves lány máshonnan is ismerős lehet. 2014-ben bekerült az X-Faktor ötödik évadának döntője, majd több szépségversenyen is szerepelt.

Az utóbbi hetekben alakult ki ez a szerelem. A tavalyi év egyik utolsó Jimmy-előadásán éreztük először, hogy valami történik velünk. Egy ölelésben volt egy olyan pillanat, amely más volt, mint korábban. Mind a ketten rájöttünk, lehetséges, hogy itt valami egészen más érzelem is van kettőnk között

– mesélt a Blikknek kapcsolatuk kezdetéről Pintér.

Jeni olyan társam tud lenni, aki megért, hiszen szakmabeli. Nagyon hasonló az ízlésünk, sokat tanulunk egymástól. Szüksége van egy olyan férfira, akire felnézhet, és ezt szerintem meg tudom neki adni, de ő is sokat segít nekem. Például az éneklésben adott már olyan tanácsot, amelyet megfogadtam. Ráadásul nagyon jó az ízlése, jól lát engem kívülről.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ilyés Jenifer (@ilyesjenifer) által megosztott bejegyzés, Jan 2., 2019, időpont: 9:49 (PST időzóna szerint)


Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik