Élet-Stílus

Pintér Tibor szakított barátnőjével

A színész és párja, Rubos Friderika lettek A legbátrabb páros első évadának győztesei. Az eredmény csak néhány napja derült ki, de a kapcsolat már nem érte ezt meg.

Pintér Tibor és barátnője már a műsor alatt is folyamatosan összetűzésbe kerültek, majd Frida a Mokka élő adásában is kiakadt és káromkodva hagyta el a stúdiót. Egy hónapja tudni lehetett, hogy szét is költöztek, most pedig már a szakításról számoltak be. A versenyért járó 10 millió forintot azért megfelezték.

A legbátrabb párosért ka­pott tízmilliós fődíjunk felét neki adtam, továbbá közösen néztünk neki albérletet, amiben anyagilag is segítem, nem beszélve az ön­álló élete elindulásáról. Nem égetek fel minden hidat. Nem gondolom, hogy így a közös munka a legjobb ötlet lenne, de nagyon fontos, hogy most jól út­jára indítsam. Ha folyamatosan tőlem függne, az hiba lenne. Nem szeretném elvenni az idejét és a boldogságát. Lehet, hogy ezt még nem érti most, de hiszem, hogy egy nap rájön

– mondta a Borsnak Pintér, aki a szakítás okairól is beszélt.

Fridi egy tüneményes csiszolatlan gyémánt, ám igen lobbanékony és hirtelen természetű. Ezt már az elejétől kezdve éreztem, de gondoltam, egy 20 éves fiatal lánynak csak pici időre van szüksége és összeszokunk. A kisebb kirohanásai­val azonban már egyre nehezebben tudtam azonosulni, a nyilvános veszekedések sokat kivettek belőlem, az állandó harc pedig megölte a szenvedélyt. Fridi egy igazi kincs, és pár év múlva valaki nagyon boldog lesz mellette, de én nem szeretném csiszolgatni tovább ezt a gyémántot, hiszen apa vagyok, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, több tucat mű­vészért és jószágért tartozom felelősséggel.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik