Szórakozás

Rubint Réka: Egyesek képtelenek megemészteni, hogy jól nézek ki és szeretem az életem

A celeb már napok óta a Maldív-szigeteken táborozik, a minap pedig egy tangában pucsítós fotót is megosztott magáról csak azért, hogy kiossza az őt kritizálókat. Rubint Réka leszögezte, hogy nem a photoshop miatt jó az alakja és akinek valami nem tetszik, az próbálja utána csinálni.

Sok hülyeség mellett, a múltkor már azt is kitalálták rólam, hogy azért kerek a fenekem, mert „fenékemelős” bugyit hordok. Nyilván egy idő után már én sem tudom figyelmen kívül hagyni azt, hogy egyesek képtelenek megemészteni, hogy igen, 41 évesen, három gyerek édesanyjaként így nézek ki, hogy szerelemben élek a férjemmel, a családommal, a munkámmal, jól érzem magam a bőrömben, és szeretem az életemet

– kezdte már a Borsnak.

Szerintem először mindenki álljon meg a tükör előtt, és nézzen szembe a valósággal. Soha életemben nem bántottam senkit, mindig az motivált, hogy segítsek. Lehet példát venni erről, vagy el lehet jönni, és végigcsinálni a kilencvenperces óráimat, vagy utazási irodákat megszégyenítő, hatvanfős tábort szervezni az Indiai-óceánra.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik